Article delegate-en/559 of [1-5169] on the server localhost:119
  upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
search
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]

Newsgroups: mail-lists.delegate-en

[DeleGate-En] Re: Startup problems on NT
20 Aug 1999 15:53:42 GMT pfubabdyi-5bnwhwebbxtr.ml@ml.delegate.org


Thank you for the lightning fast response. I now have a processes that fires
up and run upon startup (with a little help from some other entries in the
newsgroup also).

Mark W J Redding

-----Original Message-----
From: ysato@etl.go.jp [mailto:ysato@etl.go.jp]
Sent: 20 August 1999 16:24
To: delegate-en@smtpgate.etl.go.jp
Cc: pfubabdyi-5bnwhwebbxtr.ml@ml.delegate.org
Subject: Re: [DeleGate-En] Startup problems on NT


On 08/20/99(23:59) you pfubabdyi-5bnwhwebbxtr.ml@ml.delegate.org wrote
in <_A557@delegate-en.ML_>
 |I'm trying to use Delegate 5.9.3 on an NT4 (sp5) based system [an os that
I
 |loath anyway] and cannot seem to get delegate to run correctly in
background
 |mode.
 |When I run it from a command prompt with no arguments, it prompts me for
 |some data and then starts and works fine.
 |However, when I try to pass it arguments (port, name=value pairs, or a
 |+=file) then whenever I access a http service I get a refused message (as
if
 |the remote host could not connect to me). The log file contains :-
...
 |08/20 15:39:05.68 [196] 0+0: REMITTABLE = HTTP,http
...
 |08/20 15:39:07.32 [196] 0+0: arg[1] SERVER=HTTP

You must specify the protocol name of the DeleGate in lower-case
letters like:

  SERVER=http



  admin search upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
@_@V